Tandimplantat – en vacker innovation för alla!

Vill du ha ett vackert vitt leende? Skaffa tandimplantat Stockholm – du kan vårda de tänder du redan har och få dem att skina, eller sätta in helt underbara implantat. Flera av de mest intressanta innovationerna händer inom hälsa och vård. Tandkirurgi är ett spännande område som hjälper många – och som även skapar glädje.

Den senaste innovativa tekniken

Om du vill lära dig mer om hur du kan sköta dina tänder för att hålla dem vackra, eller om du är intresserad av tandkirurgi finns det ett antal framstående kliniker som du kan höra av dig till. Södertandläkarna tillhör de allra bästa med den senaste innovativa tekniken och kirurger samt personal med gedigen kunskap.

Tandimplantat Stockholm får dig att glänsa

Tandimplantat blir allt vanligare, framför allt om man vill ersätta en trasig tand, eller flera. Södertandläkarnas skickliga kirurger kan utföra protetiska rekonstruktioner av dina tänder och få slutresultatet att se mycket snyggt ut. En titanskruv borras fast i käkbenet vilket blir ett naturligt tillskott för kroppens vävnader då den växer fast. På skruven fäster man sedan den konstgjorda tandkronan av porslin. För det mest sitter detta på plats livet ut. Om du tror att det kan vara dags för ett implantat kan du rådfråga Södertandläkarna, i vissa fall kan det till och med handla om tandvård och du kanske inte alls behöver utföra kirurgi.

Tandfasader och tandkronor

Tandfasader och tandkronor är en annan innovativ möjlighet. Om du har en trasig tand kan den slipas och lagas och få en ny krona eller tandfasad. En krona är när en större del av tanden, tuggyta och synliga delar, täcks av en konstgjord del. Kronan är består av keramik som ibland stöttas av zirkonium. Det finns olika typer av tandkronor och det är viktigt att du provar ut vad du ska ha. Dessa tillverkas sedan på en dag.

Södertandläkarna är svaret på trasiga tänder

Din egen förutsättning styr de råd du får och hur behandlingen ser ut. Södertandläkarna kan utföra det mesta inom tandkirurgi och du kan känna dig trygg. Det finns förebyggande behandlingar som underhållande tandhälsa, samt som en egen tjänst eller komplettering till den orala kirurgin där du också kan ta bort visdomständer. Södertandläkarna kan förklara för dig hur vald behandling går till. Behandlingarna är säkra och har utmärkta resultat, som exempel lyckas tandimplantatbehandlingar i underkäken till 98 procent.