5 innovativa sätt att förbättra personliga brev

Att vara kreativ och använda innovativa metoder är nyckeln bakom framgångsrika personliga brev. Arbetsgivare och rekryterare läser inte sällan massor av personliga brev, så det bästa sättet att sticka ut är att vara innovativ. Kreativitet och innovation innebär att tänka utanför boxen och låta ditt sinne ta ut svängarna för nya sätt att göra saker. När du utforskar nya sätt att göra saker kan du hittar egenskaper hos dig själv som får dig att sticka ut. Den goda nyheten är att det i dagens digitaliserade och uppkopplade samhälle finns goda möjligheter att låsa upp din kreativitet!

En revolutionerande metod är att skapa ett personligt brev på bara några minuter med hjälp Cowrite, en textrobot som automatiserar kreativitet. Genom att svara på grundläggande frågor om jobbet du söker och dig själv kommer textroboten att skapa en mall på ett personligt brev. Denna mall är helt anpassad för just dig och för det jobb du söker. Du kan välja om du vill använda hela mallen eller plocka bitar från den som inspiration.

Förbättra dina personliga brev

Det är roligt att bli mer innovativ och det finns många effektiva metoder som du kan använda. Fem exempel på innovativa metoder för att förbättra dina personliga brev är:

  • Gå ut ur din komfortzon. När du stiger ut ur din komfortzon tvingar du dig själv att använda kreativa lösningar och leta efter nya idéer. Att stanna kvar i din komfortzon gör att ditt sinne blir understimulerat och att du riskerar hamna i negativa tankemönster.
  • Läs på och lär dig nya saker. Ju mer kunskap du har desto mer idéer har du för innovativa lösningar. I själva verket är förutsättningen för innovation och kreativitet att du fyller sinnet med kunskap. Se till att utöka dina kunskaper med att läsa böcker och söka nya erfarenheter.
  • Omge dig med människor. Att umgås med människor kan utlösa många nya idéer och insikter som gör dig mer innovativ.
  • Utnyttja din passion. Din kreativitet drivs av din motivation och hur passionerad du är, så se till att identifiera vad du brinner för allra mest.
  • Väck upp din fantasiförmåga. Innovation börjar först som en fantasifull idé. Det är bara fantasin som sätter gränserna på vilka innovativa idéer du kan komma på. Ett tips är att vara öppen för allt och föreställa dig möjligheterna för både de bra och dåliga idéerna.

Den mest moderna metoden att skriva personliga brev är dock med hjälp av Cowrite. Att prova tjänsten kostar inget och du kommer att öka dina chanser att inte bli bortsållad bland andra ansökningar.