Hitta innovativa sätt att studera inför högskoleprovet

Högskoleprovet är en fantastisk möjlighet som ökar chanserna att bli antagen till en utbildning du alltid drömt om. Att göra högskoleprovet innebär att du hamnar i en ytterligare urvalsgrupp som utgör en tredjedel av utbildningsplatserna, så chanserna ökar mycket av att prestera bra på högskoleprovet.

Den goda nyheten är att det aldrig varit lättare att studera och förbereda sig inför högskoleprovet. Tack vare modern teknik och framstegen inom den psykologiska forskningen kommer du att bli förvånad över hur lätt det är! Dock är det inte helt lätt att koncentrera sig i dagens digitaliserade samhälle med ständig uppkoppling, sociala medier, appar och underhållning bara ett klick från dig. Det är lätt att bli distraherad och tänka att du bara ska kolla mejlen ”en gång till” innan du går tillbaka till studierna. En innovativ lösning är att begränsa tillgången till dina favoritsajter genom appar som blockerar dem tillfälligt, såsom Cold Turkey eller Self Control. Ett annat tips är att öva upp din färdighet att läsa snabbt och effektivt. Ett bra ställe att börja är Speed Reading Trainer som hjälper dig att öka ditt intag av ord per minut.

Öva på tidigare versioner av högskoleprovet online

Den mest innovativa lösningen av alla är utan tvekan att öva på tidigare versioner av högskoleprov online. Det är ett bra sätt att få erfarenhet av hur högskoleprov fungerar och vad du behöver tänka på. Eftersom det fungerar som det riktiga högskoleprovet kommer du att ta det på allvar och inte bli distraherad lika lätt. Du har Högskoleprovguiden som hjälper dig att bli expert på högskoleprovet med deras beprövade onlineutbildning. Denna utbildning har sedan starten år 2004 hjälpt nästan 190 000 studenter inför högskoleprovet! Högskoleprovguiden tillhandahåller allt du behöver för att klara av alla delar i högskoleprovet.

För att sätta igång med Högskoleprovguiden behöver du välja mellan att bli gratismedlem eller VIP-medlem. Som gratismedlem ingår övningsuppgifter, uppgifter med förklaring, videogenomgångar, detaljerade kunskapsanalyser och Sveriges största forum för högskoleprov.

En varm rekommendation är att bli VIP-medlem eftersom du då maximerar chanserna att få bra betyg på högskoleprovet. Utöver samma tjänster som en gratismedlem ingår som VIP-medlem även dessa tjänster:

  • Personlig coach.
  • Skräddarsytt studieupplägg.
  • Hjälp om du fastar eller har frågor.
  • Strategier för alla delar av provet.
  • Oöverträffad förbättringsgaranti.

Tveka inte att klicka in på Högskoleprovguiden och bli VIP-medlem för att bli en mästare på högskoleprovet! Det är en investering i din framtid som du inte kommer att ångra.